Alles voor het minste risico

Funda, CBS, Kadaster en Sociale Media, websites van makelaars. Een kleine greep uit het aantal online vastgoedbronnen. Elke seconde neemt de hoeveelheid data toe. Welk woningtype en welke buurt is in trek? Hoe ontwikkelt de prijs zich? Hoe snel wordt een huis verkocht? Internet staat vol relevanteinformatie. Maar waar begin je? Hoe interpreteer je het? Wat doe je ermee?

We vinden slimme algoritmen dankzij cutting edge technologie, kennis en ervaring. En zetten dat om in risicoanalyse en optimale beleggingsomstandigheden. Denk aan een aanvangsrendement dat wij nauwkeurig kunnen aangeven. Alles om u te laten investeren in het juiste object. Met het minste risico en de grootste kans op succes.

Alles voor de scherpste voorwaarden

Maar we onderzoeken meer. We blijven ook bouwen aan een netwerk dat van elk type vastgoed de beste investering maakt. Dat betekent dat we data van alle aannemers, klusbedrijven, elektriciens en loodgieters analyseren. Maar ook van verzekeraars, leveranciers van keukens, witgoed, bouwmaterialen en wat een woning nog meer nodig heeft. Door data-analyse komen we tot de scherpste voorwaarden. De beste prijs-kwaliteitverhouding, de beste garantie. Zodat een woning écht een goede investering is.

Estrento onderzoekt 24/7

  • Alle micro- en macro-ontwikkelingen
    op het gebied van vastgoed
  • Prijsontwikkelingen van alle woningtypen
    en regio’s
  • Alle leveranciers (van bijvoorbeeld
    keukens)